Cauti o locuinta langa metrou? Afla care sunt cele mai ieftine cartiere din Bucuresti

Mijloacele de transport in comun sunt aspecte de luat in calcul atunci cand inchiriem sau cumparam o locuinta. A fi aproape de metrou, de statia de tramvai sau de autobuz conteaza foarte mult, mai ales daca avem un loc de munca cu program prelungit.


Pretul chiriilor creste daca garsoniera sau apartamentul este aproape de gura de metrou. Insa, preturile difera si in acest caz in functie de cartier.


Cele mai mici chirii pentru o garsoniera sau un apartament aproape de metrou se regasesc in cartiere precum Titan, Dristor si Vitan.


In Titan costurile chiriei pentru o garsoniera confort 2 porneste de la 195 euro pentru 24 de metri patrati si ajunge la 200 de euro pentru 37 de metri patrati. Pentru un apartament cu 2 camere preturile chiriilor pornesc de la 250 de euro.


In Vitan, in apropierea statiei de metrou Mihai Bravu, chiria pentru o garsoniera confort 1 porneste de la 190 de euro (33 de metri patrati). Chiria pentru un apartament de 60 de metri patrati este, in medie, de 250 de euro.


In Dristor, chiriile solicitate pentru garsonierele cu acces rapid la metrou pornesc de la 200 de euro pe luna. Pentru un apartament cu doua camere, chiriile minime tind spre suma de 300 de euro pe luna.


Asadar, in general, preturile chiriilor sunt stabilite in functie de amplasare (in apropiere de mijloacele de transport in comun), dar si in functie de facilitati, confort, spatiu, etc.


Agentia noastra iti propune oferte de vanzari si inchirieri garsoniere, apartamente cu doua, trei si patru camere in Crangasi, Drumul Taberei si Militari.

Comentariile sunt închise.