Oferte de vanzare de apartament cu 3 camere in sectorul 6

Piata imobiliara din sectorul 6 propune o multitudine de oferte de vanzare de apartament cu 3 camere, pentru toate bugetele si toate cerintele.  Agentia Tri Adymar are listate in acest moment zeci de astfel de oferte si anunturi. Iar cautarea unui apartament devine si mai simpla, atunci cand un agent imobiliar specializat acompaniaza clientul. Echipele Tri Adymar au experienta in tranzactiile imobiliare, si cunosc foarte bine cartierele Crangasi, Drumul Taberei, Militari. Dupa ce ati studiat anunturile, puteti oricand contacta un agent Tri Adymar, iar acesta va poate indruma in gasirea celei mai bune variante imobiliare.

 

Printre ofertele propuse de agentie veti regasi si:

 

Vanzare apartament 3 camere in Drumul Taberei, zona Valea Ialomitei, in spatele magazinului Materna: are 68 mp, imbunatatiri modern si arata foarte bine. Pastrat cu amenajarea actuala, sau renovat dupa preferinte, poate fi o locuinta ideala pentru o familie cu 2 copii.

  vanzare apartament 3 camere Drumul Taberei

Vanzare apartament cu 3 camere in Drumul Taberei, Valea Ialomitei, 65 mp, etaj 1 din 4, in bloc din 1973 din beton. Arata foarte bine si are multiple imbunatatiri.

apartament 3 camere Drumul Taberei

Vanzare apartament 3 camere in Militari, zona Pacii, 87 mp. Apartamentul este situate la etajul 1 din 3, are 2 grupuri sanitare si imbunatatiri numeroase, termopane si instalatii noi. Este situat intr-un bloc de beton din 1990.

apartament 3 camere Militari

Daca sunteti interesati de aceste oferte sau doriti sa explorati in continuare piata imobiliara si variantele oferite de sectorul 6, nu ezitati sa contactati agentia Tri Adymar!

Comentariile sunt închise.