Tri Adymar, partener BCR in programul Prima Casa

Tri Adymar, agentie imobiliara specializata in cartierele Militari, Crangasi, Drumul Taberei si zonele aferente din sectorul Ilfov, este partener BCR in programul Prima Casa si ii acompaniaza pe cei doresc sa achizitioneze o locuinta prin acest program. Tri Adymar ofera servicii imobiliare, dar si consultanta pentru tinerele familii care s-au inscris in programul Prima Casa.

 

Agentii Tri Adymar au deja experienta in realizarea de tranzactii imobiliare care implica si Prima Casa si cunosc foarte bine legislatia aferenta. Astfel, sunt in masura sa va indrume in gasirea locuintei ideale in sectorul 6 si in zonele din Ilfov. Fie ca sunteti interesati de achizitionarea unui apartament cu 2, 3, sau 4 camere, de cumpararea unei vile intr-unul din satele din Ilfov din apropierea sectorului 6, Tri Adymar va ofera solutia imobiliara optima pentru bugetul si asteptarile dumneavoastra.

 

Atunci cand stabiliti tipul de imobil pe care vreti sa il achizitionati, luati insa in calcul si suma maxima ce poate fi acordata prin creditele de tip Prima Casa: 57.000 EUR în echivalent RON în cazul creditelor acordate pentru locuinţe finalizate si 66.500 EUR în echivalent RON în cazul creditelor acordate pentru locuinţe noi. Mai multe detalii despre creditele Prima Casa oferite de BCR, gasiti aici.

 

Trebuie tinut seama si de bugetul ramas disponibil in program la data la care vreti sa faceti achizitia. Conform Incomemagazine.ro, spre sfarsitul lui mai 2013, mai ramasesera disponibil doar jumatate din banii alocati pentru Prima Casa, in jur de 400 milioane de euro.

 

Asadar, acum este momentul sa profitati de programul Prima Casa pentru cumpararea unei case in sectorul 6. Tri Adymar va va consilia pe tot parcursul procesului, astfel incat sa aveti casa visurilor voastre in cel mai scurt timp!

 

Comentariile sunt închise.