Vrei sa inchiriezi rapid? Afla care sunt aspectele care primeaza pentru un chirias

Ai o garsoniera sau un apartament de inchiriat? A trecut foarte mult timp de cand ai scos locuinta la inchiriere? Afla care sunt criteriile in baza carora chiriasii fac selectie. In afara de zona, exista aspecte care tin de interiorul locuintei si pe care chiriasii le iau in calcul atunci cand se decid sa incheie un contract de inchiriere.


Mobilierul – atunci cand esti chirias nu vrei sa duci cu tine, din casa, in casa, piese de mobilier esentiale, cum ar fi patul, canapeaua, dulapurile pentru haine, etc. In aceasta situatie, orice chirias se orienteaza catre o locuinta care sa ii asigure minimul de confort pe acest segment. Un pat confortabil si nou, un mobilier rezistent si curant sunt aspecte pe care te poti baza, ca si proprietar, sa vinzi repede.


Spatiul de locuit – nevoia de spatiu este primordiala, chiar si in cazul unei garsoniere. O locuinta aerisita, amenajata astfel incat sa dea ideea de spatiu (chiar daca acesta este redus, mai ales in cazul garsonierelor) primeaza in alegerile tuturor chiriasilor.


Curatenia, atat in scara blocului, cat si in interiorul apartamentului sau garsonierei. Daca o locuinta este curata, sansele de a fi inchiriata rapid cresc substantial.


Vecinii – desi nu au cum sa stie de la bun inceput ce-i asteapta in materie de vecini, este bine ca proprietarii sa-i anunte pe viitorii chiriasi daca exista vecini care ar putea sa le creeze probleme.

Confortul pe timpul iernii – a locui confortabil pe durata lunilor de iarna inseamna a te bucura de o locuinta calduroasa.


Daca esti in cautarea unor oferte avantajoase de inchirieri garsoniere si apartamente in cartiere Drumul Taberei, Crangasi si Militari, agentia noastra imobiliara te invita pe www.triadymar.ro pentru a te informa si a alege.

Comentariile sunt închise.