Drumul Taberei, un cartier de trecut pe lista de cautari imobiliare
In momentul in care incepem o cautare imobiliara in Bucuresti, primul lucru pe care trebuie sa il stabilim este cartierul in care ne-ar placea sa locuim. Astazi o sa va povestim despre Drumul Taberei, un cartier pe care il cunoastem bine si pe care il recomandam multora dintre clientii nostri.  

Intr-un oras in care spatiile verzi sunt din ce in ce mai rare, Drumul Taberei se mentine un cartier inverzit. Acest lucru se intampla si pentru ca este o zona aerisita, cu multe blocuri de patru etaje, situate la distante rezonabile. Proportia mare de spatii verzi este sustinuta si de prezenta Parcului Drumul Taberei, cunoscut si ca Parcul Moghioros.

 

Un alt avantaj al acestui cartier este ca apartamentele puse in vanzare, dar si cele date spre inchiriere au preturi foarte bune. In functie de imbunatatiri si de situare, un apartament de 2 camere poate fi inchiriat cu 220-300 de euro. O garsoniera se inchiriaza cu o suma intre 150 si 200 de euro.

 

La vanzare, preturile apartamentelor incep si de la 30.000 de euro (pretul unei garsoniere).

Preturile mai scazute fata de alte cartiere, sunt determinate si de varsta mai mare a blocurilor. Drumul Taberei este un cartier cu blocuri construite intre 70-80, dar exista si zone cu cladiri foarte recente, construite la sfarsitul anilor 80, sau chiar in anii 2000.

 

Drumul Taberei este un cartier frumos, care incepe sa se dezvolte. Piata imobiliara rezidentiala a stagnat o perioada aici, dar acum potentialul de constructie este urias. Asadar, daca sunteti interesati de un apartament nou, puteti gasi variante si in Drumul Taberei.

 

Principalul dezavantaj al acestui cartier este lipsa metroului. Cum proiectul de constructie exista, acest lucru se va schimba in viitor. De aceea, credem ca acum este momentul cel mai bun de investitii imobiliare in Drumul Taberei, cand preturile sunt inca mici.

 

Comentariile sunt închise.