Inchirierea de apartamente noi, o alegere buna?

In Bucuresti a inceput sa se dezvolte o piata imobiliara cu caracteristici usor diferite de cea generala: piata imobiliarelor noi. In privinta achizitionarii de apartamente intr-o cladire nou construita, lucrurile sunt destul de simple: oamenii vor sa faca o investitie intr-un apartament cu o durata de viata foarte mare.

 

In ceea ce priveste chiriile, apar mai multe intrebari.Sunt acestea mai avantajoase decat chiriile intr-un bloc dintr-un cartier bucurestean clasic? De ce sa alegi sa inchiriezi un apartament nou?

 

In primul rand, apartamentele noi de inchiriat sunt o ocazie foarte buna sa testezi cum e sa locuiesti intr-un ansamblu rezidential. Mai apoi, daca apartamentul ti-a placut, poti continua prin achizitionarea aceluiasi apartament sau al altuia din acelasi cartier rezidential.

 

In al doilea rand, apartamentele din blocuri noi sunt cel mai adesea complet mobilate si utilate, gata de a fi locuite. Exista multe apartamente noi cu finisaje de lux, cu mobilier modern. Instalatiile electrice si cele sanitare sunt si ele toate noi. Nu apar niciodata probleme care sa necesite reparatii, sau riscul este mult mai scazut decat in cazul apartamentelor vechi.

 

In al treilea rand, chiriile de apartamente din cartiere rezidentiale au incluse si locuri de parcare.

 

Asadar, motive de a inchiria un apartament intr-un bloc nou exista destule. Daca v-am convins, va invitam sa incepeti si dvs. cautarea pentru inchiriere de apartament nou.

 

Comentariile sunt închise.