Oferte de garsoniere de inchiriat si garsoniere de vanzare in Bucuresti, sectorul 6

Garsoniera este una dintre variantele de locuinte cel mai des rulate pe piata imobiliara. Fiind mai mici, mai usor accesibile ca pret si destinate unui stil de viata activ, garsonierele sunt adesea locuinte temporare. Ambele posibilitati de locuire a unei garsoniere (ca proprietar sau ca si chirias) sunt foarte cautate pe piata imobiliara.

Cumpararea de garsoniere este preferata mai ales de tinerii cu un stil de viata activ, care nu petrec foarte mult timp acasa si care investesc intr-o locuinta mica doar pentru 5 maxim 10 ani, dupa care o schimba pentru un apartament mai mare.

Inchirierea de garsoniere este o solutie pentru cei care au un stil de viata caracterizat prin mobilitate: studentii, tinerii profesionisti care calatoaresc sau care trec prin mai multe schimbari de serviciu. Avantajul inchirierii de garsoniere este ca, in functie de contract, se poate opta oricand pentru o noua inchiriere, intr-o zona mai apropiata de serviciu, de facultate, etc.

 

Tri Adymar, agentie imobiliara din sectorul 6, propune numeroase oferte de garsoniera de vanzare in Bucuresti, dar si de inchiriere de garsoniera in Bucuresti in sectorul 6. Iata cateva dintre aceste oferte :

Garsoniera de vanzare in Militari, zona Uverturii. Garsoniera are 40 mp, este frumos amenajata si mobilata, situata la etajul 4 din 8. Uverturii este o zona linistita, ideala pentru familiile cu copii.

Garsoniera-de-vanzare-Militari-Uverturii1-317-1353926163

Garsoniera de vanzare in Drumul Taberei, zona Romancierilor. Are o suprafata de 28 mp, multiple imbunatatiri. Este situata semistradal, la etajul 2 din 4. Se vinde cu 29.500 de euro.

Garsoniera-de-vanzare-Drumul-Taberei-Romancierilor1-755-1357903023

Garsoniera Drumul Taberei de inchiriat. Se afla in zona Plaza Romania, este semidecomandat, cu multiple imbunatatiri, mobilata modern. Situata la etajul 2 din 10, suprafata de 32 mp. Are balcon.

Garsoniera-de-inchiriat-Drumul-Taberei-Plaza-Romania1-596-1369148654

Indiferent de oferta de garsoniera pe care o cautati, Tri Adymar, agentie imobiliara din sectorul 6, va poate ajuta sa gasiti locuinta ce corespunde perfect asteptarilor dumneavoastra in materie de situare, dotari, suprafata, pret.

Comentariile sunt închise.